Info vonalak:
+36 1 269 1291
Vízumközpont

Flixbus

fllixbus-600x400

Fedezd fel Európát fapados buszjegyeinkkel!

Utazd be Európát FlixBus-szal, környezetbarát buszaink fedélzetén. Válaszd ki járatod a kiterjedt buszhálózatunkból; 350 000 napi csatlakozás több mint 28 európai ország 2000 célállomásához: velünk bejárhatod egész Európát!

Hátizsákos európai körtúrát tervezel? Last minute városnézésre akarsz menni? Vagy vakációra készülsz a barátaiddal vagy a családoddal? Semmi akadálya! Verhetetlen árakon viszünk el A-ból B-be. Válassz a következő országok közül: Szlovákia, Franciaország, Hollandia, Svájc, Németország, Olaszország, Csehország, Magyarország, Horvátország, nem beszélve Svédországról, Dániáról, Luxemburgról, Szlovéniáról és Ausztriáról – a FlixBus gondoskodik az utadról, amikor csak szeretnéd.

Elviszünk célállomásodra, és közben egy percig sem kell aggódnod: a weboldalunkon található buszmegálló információnak, a naprakész és aktuális buszmenetrendnek, segítőkész munkatársainknak és barátságos buszsofőreinknek köszönhetően nincs mitől tartanod, mindent elintézünk. Teljes nyugalomban tervezheted meg a buszos útad és utazhatsz velünk.

A FlixBus szolgáltatásai

Arra törekszünk, hogy megfelelő, olcsó és kényelmes buszszolgáltatást kínáljunk. Ha bármi kérdésed van utad megtervezése közben,  hívj fel minket. Segítőkész ügyfélszolgálati csapatunk minden problémád megoldja, és mindent megválaszol!

Vásárold meg fapados buszjegyed  utazási irodákban. A jegyed kényelmes ülőhelyet garantál a fedélzeten. Snacket és üdítőket vásárolhatsz segítőkész buszsofőrjeinktől, és ingyenes Wi-Fi szolgáltatást és konnektorokat találsz minden buszon. Így az utazás alatt netezhetsz vagy akár filmet is nézhetsz.

Spórolj a Flixbus-szal! Verhetetlen árainkkal olcsón utazhatsz, részletes buszmenetrendjeinkkel és pontos buszainkkal pedig időt takaríthatsz meg – és emellett még a környezetet is véded, hiszen a busszal való utazás a közlekedés legkörnyezetbarátabb módja. Vagyis akár Bécsbe, Zágrábba, Kolozsvárra, Prágába vagy Krakkóba mész, a Flixbus-szal mindig zölden utazol!